🎁NAZOMER SALE ALLE DECORATIE haal meer betaal minder!🎁

Over Ons

Hallo iedereen!

Dit zijn Lisa en Vanessa. Wij zijn de oprichters van TuinTempel.nl. Bedankt dat je ons de kans geeft om ons voor te stellen.

 

We zijn al een tijdje bezig met tuinieren. Voor ons is het meer dan een hobby of vrijetijdsbesteding. Tuinieren is voor ons therapeutisch. We hebben onszelf een nieuw leven ingeblazen, nadat we onze tuin hebben onderhouden en in een zekere zin helpt het ons om onze focus terug te krijgen. We zijn gepassioneerd door alles wat met tuinieren te maken heeft en we denken dat tuinieren je tuin niet alleen een beetje gezelliger en uitnodigender maakt, maar ook goed kan zijn voor het milieu.

 

We hebben erover nagedacht om met iedereen te delen wat we weten en gebruiken en hebben naar aanleiding hiervan in 2020 eindelijk besloten om een ​​bedrijf op te zetten om de producten, waar we van houden, te delen met iedereen die onze passie deelt.

 

Naast tuinieren zijn wij ook een praktisch stel. Wij geloven dat er altijd een manier is om dingen esthetischer te maken zonder je bank te breken.

 

Daarom hebben we de beste producten bedacht om aan onze klanten te bieden. Bijv. de decoratieve lampen op zonne-energie die ons bedrijf jullie bieden, zijn nu de perfecte manier om je tuin te verfraaien, door hem een ​​frisse, rustieke en verfijnde uitstraling te geven die je niets kost om te onderhouden.

 

De decoratieve lampen op zonne-energie werken door middel van ingebouwde zonnepanelen, zodat ze zichzelf overdag opladen. U kunt ze dan 's nachts aanzetten zonder dat u zelfs een extra euro per watt verbruikt. Het is geweldig, toch? Wat het nog verbazingwekkender maakt, is dat het duurzaam en waterdicht is. Installeer hem gewoon in uw tuin en kijk hoe hij hem direct meer diepte en waarde geeft.

 

Als bedrijf is het onze missie om onze collega-tuinliefhebbers de middelen te bieden om tegen geringe kosten hun huis, erf en tuin te verfraaien. We doen dit door de beste, meest duurzame accessoires te leveren, zoals de decoratieve lampen op zonne-energie die we nu aanbieden.

 

Heb je vragen over ons aanbod, of wil je meer weten over onze producten; er is niets dat ons gelukkiger zou maken dan ze met je te bespreken. Laten we samenwerken om je tuin een nieuwe look, een mooie gloed en een geweldige sfeer te geven waar je buren zeker jaloers op zullen zijn.

 

Ik kijk ernaar uit iets van je te horen!

 

Je mede-tuiniers,

 

Lisa en Vanessa

 

Je garantie op een goed product

Je hebt recht op een goed product. Wij staan ervoor in dat de producten voldoen aan de kwaliteitsnorm van onze klanten!

Gratis Verzending in Nederland & België

Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening!

Niet tevreden? Geld terug

Omdat wij er zeker van zijn dat wij je de beste producten leveren kunnen wij je een 14 dagen “Niet Tevreden? Geld Terug!” garantie bieden.

Veilig Betalen

Veilig betalen via IDEAL en Bancontact