🎁NAZOMER SALE ALLE DECORATIE haal meer betaal minder!🎁

Ruilen en Retourneren

RUILEN EN RETOURNEREN

 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tuintempel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in. 

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Stuur je verzending op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een track en trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en willen we niet dat er misverstanden ontstaan. 

Stap 3: Ontvang het geld op uw bankrekening.

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat. 

Je garantie op een goed product

Je hebt recht op een goed product. Wij staan ervoor in dat de producten voldoen aan de kwaliteitsnorm van onze klanten!

Gratis Verzending in Nederland & België

Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening!

Niet tevreden? Geld terug

Omdat wij er zeker van zijn dat wij je de beste producten leveren kunnen wij je een 14 dagen “Niet Tevreden? Geld Terug!” garantie bieden.

Veilig Betalen

Veilig betalen via IDEAL en Bancontact